Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η τελετή Αγιασμού στο σχολείο μας

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σχολείο μας ο επίσημος αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς. 

Στην τελετή για την έναρξη των μαθημάτων 
εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργου,
ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου κ. Βορδός Χρήστος,  ο Διευθυντής  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής  κ. Κόμπος Κωνσταντίνος η υπεύθυνη σχολικών θεμάτων του Δήμου Πολυγύρου κα Ευτυχία Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Αντωνία Σαμαρά  και σχεδόν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι...
σεβαστοί  πατέρες  του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου Πολυγύρου,  οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.


Ακολούθησε το καλωσόρισμα των μαθητών και οι ευχές προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου ιδιαίτερα για τα «πρωτάκια», από  τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Σμυρλή Νικόλαο , ο οποίος τόνισε με έμφαση τη σημασία που έχει η συνεργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων για την επιτυχή λειτουργία του σχολείου, επίσης αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο σχολείο και ευχαρίστησε όλους αυτούς που συμβάλλουν σε αυτό.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για μία γόνιμη σχολική χρονιά απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Ιωάννης Γιώργου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου κ. Βορδός Χρήστος, ο   Διευθυντής  της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής  κ. Κόμπος Κωνσταντίνος, η υπεύθυνη σχολικών θεμάτων του Δήμου Πολυγύρου κα Ευτυχία Παπανικολάου και η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Αντωνία Σαμαρά .






Η ημέρα μας ολοκληρώθηκε με τη διανομή κάποιων   βιβλίων και τη γνωριμία των μαθητών με τους δασκάλους τους.
Καλή  σχολική χρονιά σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: