Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο Γυμνάσιο Πολυγύρου

Την Πέμπτη  18  Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη επίσκεψη  των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου,  στο  Γυμνάσιο Πολυγύρου στα πλαίσια  των Σχεδίων Δράσης με θέμα :  « Η ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο» και με... στόχο την εξομάλυνση της μετάβασης από τη μια εκπαιδευτική βαθμίδα στην άλλη. 


Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Στ. Πασπαλάς ενημέρωσε αναλυτικά τους μαθητές για τη νέα πρόκληση που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν, να λύσουν τις απορίες τους για το πρόγραμμα των μαθημάτων, το ωράριο, τη διαδικασία αξιολόγησης, τις εξετάσεις, τους καθηγητές, ενώ με την ξενάγηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου  έκαναν τα πρώτα αναγνωριστικά βήματα, παίρνοντας μια γεύση από το νέο σχολικό περιβάλλον και τη νέα σχολική ζωή που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν, περιορίζοντας έτσι τους φόβους, τις αγωνίες και το άγχος για το "άγνωστο".


Η επίσκεψη έκλεισε με ευχές για καλό καλοκαίρι, δίνοντας το επόμενο  «ραντεβού» τον Σεπτέμβρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  ιδιαίτερα  το Διευθυντή του Γυμνασίου και τους Εκπαιδευτικούς για την άριστα  οργανωμένη υποδοχή και φιλοξενία  των μαθητών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: