Καλό καλοκαίρι!!!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η  « 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Φέτος ο θεματικός άξονας της ημέρας ήταν : «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας : Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους».
Το Σχολείο μας πήρε μέρος  στο πρόγραμμα που εφαρμόστηκε με αθλητικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες από τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των τριών Δημοτικών Σχολείων του Πολυγύρου και....
του Ειδικού σχολείου, στο Δημοτικό Στάδιο και στο Kλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας,  με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών. 
Οι μαθητές των Α΄- Β΄ - Γ΄ τάξεων απόλαυσαν και χάρηκαν την ημέρα παίζοντας παιχνίδια  παιδαγωγικού χαρακτήρα, επιδεξιότητας, συγχρονισμού, ταχύτητας και αντίληψης χώρου, ενώ οι Δ΄ - Ε΄ - ΣΤ΄ τάξεις συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές, αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, καλαθοσφαίρισης,  μέσα σε αθλητικό, αγωνιστικό πνεύμα, με ευχάριστο κλίμα και διάθεση.Επίσης παρακολούθησαν  αθλήματα που παρουσίασαν διάφοροι σύλλογοι της πόλης μας και συμμετέχουν μαθητές μας.
Όλοι χάρηκαν πραγματικά την ημέρα, ψυχαγωγήθηκαν αλλά και διδάχθηκαν...  
Δεν υπάρχουν σχόλια: