Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 - «Η τσάντα στο σχολείο».

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Η κήρυξη της επανάστασης στη Χαλκιδική – 17 Μαΐου 1821 !

Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2015 οι μαθητές της ΣΤ΄1 τάξης του 2ου Δημ. Σχολείου Πολυγύρου  με μικρά θεατρικά  δρώμενα στηριγμένα στο βιβλίο του Γ. Ζωγραφάκη  «Σαν παραμύθι», βιντεοπροβολές, τραγούδια και   τοπικούς χορούς,  γιόρτασαν την επέτειο της 17ης Μαΐου  1821 και απέδωσαν τιμή και σεβασμό στους αθάνατους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης  του 1821 στη Χαλκιδική....


 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντης της Δ/νσης Π.Ε. κ. Κούκος Δημήτριος ο συγγραφέας του βιβλίου  «Σαν Παραμύθι…»κ. Ζωγραφάκης  Γεώργιος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί γονείς των μαθητών και μαθητριών.

Μετά την  εκδήλωση οι καλεσμένοι είχαν τη ευκαιρία να επισκεφτούν στην αίθουσα της βιβλιοθήκης  στην οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με την δασκάλα τους έστησαν   μια λαογραφική έκθεση   με πάρα πολλά εκθέματα και να κεραστούν το παραδοσιακό "μπισκοτολούκουμο".  
 

Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄1, στη δασκάλα τους κα  Φιλντίση Ευγενία και στους εκπ/κούς ειδικοτήτων  που βοήθησαν στην επιτυχία της σχολικής εορτής της επετείου για την  κήρυξη της επανάστασης στη Χαλκιδική – 17 Μαΐου 1821 !


Δεν υπάρχουν σχόλια: