Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Εκδήλωση για το Πάσχα

Το Πάσχα, η λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, είναι ίσως η μοναδική γιορτή που κλείνει μέσα της όλα τα συναισθήματα. Από την αγωνία, τον πόνο τη θλίψη των Παθών και της Σταύρωσης, περνάμε στην αγαλλίαση και την ελπίδα που φέρνει η Ανάσταση.

Αυτά τα συναισθήματα μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα κατάνυξης μας χάρισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 τάξης υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Φιλντίση Ευγενία, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας .

Οι μαθητές μέσα από την...
ποίηση που  απήγγειλαν   και τα εγκώμια που έψαλλαν, θέλησαν να μας αναδείξουν το θείο δράμα του Θεανθρώπου, δηλαδή τα Πάθη, τη Σταύρωση, τη Ταφή και τελικά να μας οδηγήσουν στο χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να καταδείξει τη βαρύνουσα σημασία του πανανθρώπινου μηνύματος των Παθών του Χριστού μας, ως παράδειγμα ύψιστης αυτοθυσίας και αγάπης προς τον άνθρωπο.
Το φωτεινό παράδειγμα του Χριστού μας ας φωτίζει τις καρδιές όλων μας, δίνοντάς μας δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.




  

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: