Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές...

 Η μαγεία των Χριστουγέννων ας μας αγγίξει κι ας μας δώσει ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι!
 Θερμές ευχές σε όλους !!!...

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου

 Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου  Δημοτικού Σχολείου  Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι μικροί μαθητές της Α΄ τάξης επιστρατεύοντας τα πιο ζεστά τους χαμόγελα παρουσίασαν μία εξαιρετική θεατρική παράσταση με τίτλο Αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι" ενώ ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα του Πολυγύρου από τη χορωδία του σχολείου μας, θερμαίνοντας τις...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Επίδοση Βαθμολογίας Α' Τριμήνου


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου  2015  και ώρα 14:00 το μεσημέρι, στις αίθουσες των τμημάτων του σχολείου μας, θα δοθεί η βαθμολογία Α΄ τριμήνου και θα γίνει η σχετική ενημέρωση στους γονείς από τους εκπαιδευτικούς.

Συγκέντρωση αγαθών για το "Χαμόγελο του παιδιού"

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής " Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' απευθύνθηκε στις σχολικές μονάδες του νομού για συγκέντρωση αγαθών που χρειάζεται το "Χαμόγελο του παιδιού".
Το Σχολείο μας, όταν γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων που αφορούν στα παιδιά, απαντά με δράσεις ευαισθησίας και αλληλεγγύης και ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Συλλόγου , προχωρώντας στη συγκέντρωση αγαθών .
Τα είδη που μπορείτε να φέρετε....

Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σχολείο μας

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2015 οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του   2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου, μέσα σε μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα  στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου....




Όμορφα ημερολόγια του 2016 , από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου

 Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου 
με αγάπη και πολύ μεράκι, έφτιαξαν και φέτος χειροποίητα ημερολόγια, καδράκια  με ζωγραφιές και καλλιτεχνίες εμπνευσμένες μέσα από τα δικό τους κόσμο....

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη της Γ΄ τάξης στην Έκθεση Βιβλίου

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου στον πεζόδρομο του  Πολυγύρου (Έναντι Δημαρχείου). 
Σε ένα πολύ  όμορφο και ζεστό   περιβάλλον  τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον υπέροχο και μαγικό κόσμο του βιβλίου.
Ήταν συγκινητικό και αισιόδοξο να παρατηρείς  τους  μικρούς μαθητές, να έρχονται σε επαφή με τα βιβλία, να τα πιάνουν, να τα ξεφυλλίζουν, να....

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα στον Πολύγυρο 2015 (Πρόγραμμα εκδηλώσεων)

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Πολυγύρου
Εορτασμός της «Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού»
17:30 Τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, που....

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου  Πολυγύρου, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου,που θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη   3  Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ  στον πεζόδρομο(Έναντι Δημαρχείου).
Διάρκεια Έκθεσης: 3 έως 13 Δεκεμβρίου 2015

Ώρες λειτουργίας: 8.30 - 14.00 17.30 - 21.00....