Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 - «Η τσάντα στο σχολείο».

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πολύγυρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015...

1. Από τις 9 το πρωί σ’ όλα τα εκπαιδευτήρια της πόλης θα πραγματοποιηθούν Πανηγυρικοί Εορτασμοί με διάφορες εκδηλώσεις και ομιλίες.
 2. Στις 11 το πρωί μαθητές με επικεφαλής τους δασκάλους και τους καθηγητές τους θα αποτίσουν φόρο τιμής στο Μνημείο των ηρώων της πόλης. Η εκδήλωση θα κλείσει με την κατάθεση στεφανιών από όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του....
Γραφείου Φυσικής Αγωγής.
 3. Φ ω τ α γ ώ γ η σ η όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ, Ι.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες, στις 27 και 28 Οκτωβρίου 2015.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. 

Ώρα 07:30 : Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας και η Φιλαρμονική του Δήμου θα περάσει από τους δρόμους της πόλης, παιανίζοντας θριαμβευτικά εμβατήρια. 

Ώρα 10:30 : Τέλεση δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος. 

Πέρας προσέλευσης των επισήμων στον Ιερό Ναό ορίζεται η 10:15 ώρα. Κατά την προσέλευση των επισήμων η Φιλαρμονική του Δήμου θα αποδίδει τιμές. 

Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Ανδρομάχη Τζιότζιου , Εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου. 

Ώρα 11:15 : Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων 

Ώρα 11:30 : Παρέλαση μαθητών μπροστά από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων της πόλης και των κατοίκων της. 


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: