Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 - «Η τσάντα στο σχολείο».

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2014-15


 Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η καθιερωμένη τελετή λήξης για τη φετινή χρονιά έλαβε χώρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. Το πρόγραμμα της τελετής περιλάμβανε τρία μέρη.
Στο πρώτο μέρος οι μαθητές του Β2 τμήματος του σχολείου μας παρουσίασαν μία θαυμάσια θεατρική παράσταση με θέμα τις 4 εποχές του χρόνου. Μαζί με τη δασκάλα τους κα. Ζαμπάκη Πασχαλία και την καθηγήτρια Αγγλικών κα. Μιχαλούδη Αιμιλία, άφησαν ιδιαίτερες εντυπώσεις στο...
κοινό που τους παρακολούθησε, καθώς η παράσταση περιλάμβανε πλούσιο χορό, κέφι και διαλόγους.


Ακολούθησε μία δεύτερη θεατρική παράσταση με θέμα τους μύθους του Αισώπου και πιο συγκεκριμένα τον "τζίτζικα και μέρμηγκα". Οι μαθητές του Β1 τμήματος του σχολείου μας, υπό τη καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Μαρίας Δούκα, κατάφεραν μέσα από την παράσταση που πραγματοποίησαν να περάσουν στους θεατές το μήνυμα ότι "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", όπως επίσης και άλλα πολλά ηθικά διδάγματα μέσα από τις σύντομες αφηγήσεις των μύθων του Αισώπου.
Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε τον αποχαιρετισμό και την αποφοίτηση των μαθητών της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας. Έκπληκτοι και συγκινημένοι, οι μαθητές απόλαυσαν αρχικά ένα βίντεο που ετοίμασαν οι δασκάλες τους κα Σιούλη Στυλιανή και κα Φιλντίση Ευγενία, με στιγμές από όλα τους τα μαθητικά χρόνια. Στη συνέχεια εκπρόσωποι των μαθητών της Ε' τάξης απήγγειλαν έναν αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους αποφοιτήσαντες μαθητές, απευθύνοντας τους θερμά και ευχητήρια λόγια για την περαιτέρω σταδιοδρομία τους. Τέλος, όλοι μαζί οι μαθητές της ΣΤ' τάξης παρουσιάστηκαν στη σκηνή ένας-προς-ένας, απαγγέλοντας διαδοχικά συγκινητικά μηνύματα και τραγουδώντας το αγαπημένο τους τραγούδι. Ευχόμαστε ολόψυχα οι μαθητές μας να έχουν μία όμορφη συνέχεια στα επόμενα σχολικά τους χρόνια και στην υπόλοιπη ζωή τους, όσο όμορφη ήταν και η παρουσία και σταδιοδρομία τους στο δικό μας σχολείο. 
Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ανοικτό σε όλους μας τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: