Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου

 Στο 2o Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο επίσημος αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς. 
Στην τελετή για την έναρξη των μαθημάτων εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργου,  ο Διευθυντής  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής  κ. Κούκος Δημήτριος και σχεδόν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι...
σεβαστοί  πατέρες Αντώνιος  και  Αρσένιος, εφημέριοι του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου Πολυγύρου,  οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα των μαθητών και οι ευχές προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου ιδιαίτερα για τα «πρωτάκια», από  τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Ιωακείμ Μυλωνά , ο οποίος τόνισε με έμφαση τη σημασία που έχει η συνεργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων για την επιτυχή λειτουργία του σχολείου, επίσης αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο σχολείο και ευχαρίστησε όλους αυτούς που συμβάλλουν σε αυτό.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για μία γόνιμη σχολική χρονιά απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ.  Ιωάννης Γιώργου και ο   Διευθυντής  της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής  κ. Κούκος Δημήτριος.



Μετά τη λήξη του Αγιασμού, οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους, γνώρισαν τους νέους δασκάλους τους και παρέλαβαν τα καινούρια τους βιβλία. Ταυτόχρονα στην αίθουσα της σχολικής βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στη πρώτη τάξη  από  το Διευθυντή  του σχολείου.

Καλή  σχολική χρονιά σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: