Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 - Παιδικός αποκριάτικος χορός ..... Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 - Ο χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας


Μια σπουδαία Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου,  πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, τη Δευτέρα  23 Δεκεμβρίου.

Μέσα σε ένα ωραίο σκηνικό που έστησαν με πολύ κόπο οι δασκάλες της Α΄ τάξης,  οι μικροί μαθητές παρουσίασαν δύο θεατρικά δρώμενα, «Το πιο λαμπρό αστέρι» και τα «Γυαλιά του Αϊ Βασίλη».Οι μικροί μαθητές χάρηκαν τους ρόλους τους και τους απέδωσαν θαυμάσια, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή, σκορπίζοντας συγκίνηση στους... γονείς τους, τους συγγενείς τους  και τον κόσμο που τους καταχειροκρότησε θερμά .

 Η χορωδία των μαθητών του σχολείου   τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, καθώς και τα πατροπαράδοτα, τα παραδοσιακά κάλαντα του Πολυγύρου, όπως διασώθηκαν από γενιά σε γενιά.

Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές της Ε΄ τάξης λέγοντας Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια στην Αγγλική γλώσσα. 


Μετά τη γιορτή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου , πρόσφερε ένα μικρό κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους .
Η έκπληξη όμως ήταν όταν στο τέλος,  πέρασε ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης από  τις τάξεις και μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα.
Ευχόμαστε σε όλους
 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια: