Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Βράβευση νικητών μαθητών επιμορφωτικού διαγωνισμού με χρήση νέων τεχνολογιών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου το σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του internet, όπου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και απονεμήθηκαν τα βραβεία του επιμορφωτικού διαγωνισμού γνώσεων σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πολυγύρου.
Το διαγωνισμό οργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Πολυγύρου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής.
180 περίπου παιδιά της Ε' και Στ' τάξης των σχολείων του Δήμου κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών και ειδικών γνώσεων με τη....
χρήση ειδικής πλατφόρμας ερωτήσεων – απαντήσεων πολλαπλών επιλογών.
Από την Ε' τάξη διακρίθηκαν οι: Δημαράς Άγγελος, Τσίγκας Χρήστος και Κόκκαλης Γεώργιος (μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου) και βραβεύτηκαν με έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet pc και μια ψηφιακή κάμερα αντίστοιχα. 
Οι τρεις πρώτοι στην Στ' τάξη ήταν οι: Κορέντιου Αικατερίνη (2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου), Ζήσης Ιωάννης (2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου) και Γιαννάκης Αθανάσιος (Δημοτικό Σχολείο Ταξιάρχη). Και οι νικητές της Στ' τάξης έλαβαν τα ίδια βραβεία, ένα μεγάλο μπράβο από τους δασκάλους τους και το ζεστό χειροκρότημα των συμμαθητών τους και του κοινού.
Τα βραβεία απένειμαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ξενοφών Παπασταμόπουλος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διευθυντές των τριών Δημοτικών Σχολείων του Πολυγύρου, του Δημοτικού Σχολείου Ταξιάρχη και ο Διευθυντής του ΣΕΚ Πολυγύρου.
Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Δήμαρχος Πολυγύρου τόνισε ότι η προσπάθεια του Δήμου για τη διεκδίκηση παρόμοιων προγραμμάτων θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά τόσο από το χρηματοδοτικό πλαίσιο του ΕΣΠΑ όσο και από άλλα προγράμματα. Συνεχάρη τα παιδιά, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, τους γονείς τους και τους δασκάλους και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: