Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πoλυγύρου

  Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πoλυγύρου η τελετή του Aγιασμού με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2013-14.
Οι μαθητές με χαμογελαστά πρόσωπα ξαναγύρισαν στον αγαπημένο γνώριμο χώρο τους και τον πλημμύρισαν με γέλια, αγκαλιές και φιλιά μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.
 Ο καθιερωμένος Αγιασμός  τελέστηκε από τον πατέρα Αντώνιο, εφημέριο του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.
Στη τελετή του...
αγιασμού παραβρέθηκαν,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργου,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαγγίλας Δημήτριος , ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Μπότσας Γεώργιος, η Σύμβουλος των νηπιαγωγών,ο Σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου,  καθώς επίσης και πολλοί γονείς και κηδεμόνες.
 Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ιωακείμ Μυλωνάς καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές και ιδιαίτερα τα νέα πρόσωπα του Σχολείου, τους μαθητές της Α΄Τάξης και ευχήθηκε σε όλους μαθητές ,γονείς και εκπαιδευτικούς μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.
 Μετά τη λήξη του Αγιασμού, οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους, γνώρισαν τους νέους δασκάλους τους και παρέλαβαν τα καινούρια τους βιβλία. 

Ταυτόχρονα στην αυλή του σχολείου οι μαθητές της Α΄Τάξης  είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά  το Σχολικό Σύμβουλο τον κ. Μπότσα Γεώργιο παίζοντας διάφορα παιδαγωγικά παιχνίδια μαζί του. 
Τέλος  στη   αίθουσα  των Εκδηλώσεων  του Σχολείου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών  από  το Διευθυντή  του σχολείου και το σχολικό Σύμβουλο, για το νέο Ενιαίο Αναμορφωμένο Πρόγραμμα που θα λειτουργήσει από τη φετινή σχολική χρονιά στο Σχολείο.



  Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: