Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Ο μικρός Γιώργος (6 ετών) μαθητής της Α’ τάξης του Δημ. Σχ. Ν.Μαρμαρά που πάσχει από αρτηριοφλεβώδη δυσπλασία εγκεφάλου χρειάζεται την οικονομική μας βοήθεια για να υποβληθεί σε μια συνεδρία στερεoτακτικής ραδιοχειρουργικής γ-knife η οποία κοστίζει από 12000€ έως 14000€.
Είμαστε βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας και αισιοδοξούμε πως από την πλευρά μας θα συνδράμουμε και εμείς ενεργά για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού.
Τα χρήματα αφού τα...
συγκεντρώσουν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων μπορούν να τα καταθέσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα EFG-EUROBANK στον παρακάτω λογαριασμό :0026-0147-19-0100591330 στο όνομα Σύλλογος Γονέων και Κηδενόνων Δημ. Σχ. Ν.Μαρμαρά.

Ο 8χρονος Χρήστος από τα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής ,ο οποίος φοιτά στη Β΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ( όγκος του εγκεφαλικού στελέχους) και χρειάζεται την οικονομική βοήθεια όλων μας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού (Νευροχειρουργική Κλινική του Freiburg Γερμανίας) .
Το 2009 είχε υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση στο ίδιο ιατρικό κέντρο και τα κατάφερε !!!
Επιθυμία όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι σύντομα κοντά μας , γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας.
Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων αφού συγκεντρώσουν τα χρήματα, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Δημοτικό Σχολείο Νέων Σιλάτων (23730-71317) για τα περαιτέρω.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: