Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, στις 6:00 το απόγευμα, η γνωστή συγγραφέας Στέλλα Μιχαηλίδου,   θα επισκεφτεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, μετά από πρόσκληση της εθελοντικής ομάδας του παιδικού–εφηβικού τμήματος της βιβλιοθήκης, για να συνομιλήσει με τα παιδιά που θα συμμετέχουν στη δράση «Πάμε βιβλιοθήκη- Συντροφιά με τους συγγραφείς» στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου. Η εκδήλωση είναι για παιδιά των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ηθοποιός και χορογράφος. Συνεργάζεται με την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» από το 1989. Διδάσκει κινησιολογία στο τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. από το 1999. Γράφει παιδικά βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, τα οποία πολλές φορές σκηνοθετεί.
Τα θεατρικά της έργα είναι γνωστά και ανεβαίνουν κάθε χρόνο σε διαφορές σκηνές και σχολεία, από το 1992, που έγινε η πρώτη παράσταση του «Περπατώ εις το δάσος».
Και στον Πολύγυρο έχουν παιχτεί έργα της:...

Τη σχολική χρονιά 2005-2006, ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου ανέβασε το «Περπατώ εις το δάσος» για τους μαθητές του σχολείου.
Τη σχολική χρονιά 2011-2012, στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, οι μικροί μαθητές της δευτέρας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με τη βοήθεια της δασκάλας θεατρικής αγωγής, ανέβασαν το «Όνειρο του Ρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: