Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΦΩΤΟ- VIDEO)

Μεγάλη επιτυχία είχε η γιορτή λήξης των μαθημάτων στο 2ου Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου2012 στην αίθουσα των εκδηλώσεων του Σχολείου.
 Ο χώρος ήταν κατάμεστος από γονείς και οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες των Β1 και Β2 τάξεων  εντυπωσίασαν τους πάντες με τη σκηνική τους παρουσία  που αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς και τις δασκάλες τους.



 Επίσης, οι αποφοιτήσαντες μαθητές της ΣΤ΄ προσπάθησαν να μας θυμίσουν μέσα από τα κείμενα τους που διάβασαν  και το τραγούδι τους  τις  όμορφες στιγμές που έζησαν μέσα στο αγαπημένο τους σχολείο και την γνώση και την εμπειρία που απόκτησαν για να συνεχίσουν την ζωή τους....
Η Ε΄ τάξη  ως εκπρόσωποι των άλλων μαθητών ανέλαβε να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους τους συμμαθητές,  μέσα σε μια  πολύ συγκινησιακή ατμόσφαιρα διαβάζοντας το αποχαιρετιστήριο γράμμα...
 Τέλος   ο Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων που πάντα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στους δασκάλους και τους αξίζουν συγχαρητήρια, πρόσφερε  κεράσματα στους παρισταμένους και παγωτά στα παιδιά. 
Με αυτή την όμορφη και ευχάριστη
εκδήλωση  αποχαιρέτησαν οι μαθητές το σχολείο τους ........

Ευχόμαστε στους μαθητές της Στ΄τάξης
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ 


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: