Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2011-2012

Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν, εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργου  ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Βορδός, ο Σύλλογος γονέων του Δημοτικού Σχολείου,  καθώς επίσης και πολλοί γονείς και κηδεμόνες.
Ο καθιερωμένος Αγιασμός  τελέστηκε από τον πατέρα Αντώνιο, εφημέριο του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.......
Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ιωακείμ Μυλωνάς αφού καλοσώρισε τα παιδιά, (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς ,ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας ότι ο  κυριότερος στόχος του σχολείου είναι η ισόρροπη και ολόπλευρη ψυχική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών , επίσης ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά του και το έργο του .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: