Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε η γιορτή  "της λήξης  των μαθημάτων"  του 2oυ Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Οι μαθητές της πρώτης(Α΄) τάξης με τη βοήθεια των δασκάλων τους παρουσίασαν διάφορα καλοκαιρινά δροσερά σκετσάκια με τα οποία διασκέδασαν τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς τους που τα καμάρωσαν.  

 



 


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Η τρίτη (Γ΄) τάξη δραματοποίησε  και παρουσίασε την  "Αρπαγή της Περσεφόνης". Αφορμή ήταν το ότι oι μαθητές ασχολήθηκαν κατά τη διάρκεια της  σχολικής χρονιάς  με την ελληνική μυθολογία.


 
Τα παιδιά τραγούδησαν και πολλά τραγούδια
 

Οι μαθητές της Ε΄τάξης ανάλαβαν να εκπροσωπήσουν όλους τους υπόλοιπους μαθητές  των μικρότερων τάξεων και μέσα από ένα γράμμα  που διαβάστηκε από δύο μαθητές αποχαιρέτησαν τους μαθητές της έκτης(ΣΤ΄) τάξης που από τη νέα σχολική χρονιά δεν θα είναι ανάμεσά τους καθώς θα φοιτούν στο νέο τους σχολείο το Γυμνάσιο. 








Στη γιορτή παραβρέθηκε και ο πρώην διευθυντής του σχολείου ο κ. Θανάσης Μαγδάλης που τιμήθηκε ιδιαίτερα για την προσφορά του και το έργο του, όλα αυτά τα έτη και αποχαιρέτησε  δασκάλους, μαθητές και γονείς, λόγω συνταξιοδότησής του.







Στο τέλος της γιορτής  ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε  κεράσματα στους παρευρισκομένους και παγωτά στα παιδιά. Με αυτή την όμορφη και ευχάριστη εκδήλωση  αποχαιρέτησαν οι μαθητές το σχολείο τους ........

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.........
ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: